Joulun 2020 viimeiset tilauspäivät

Joulun 2020 viimeiset tilauspäivät

Joulun 2020 viimeiset tilauspäivät

 

Enää 11 päivää jouluun! Olethan jo hankkinut lahjat? Ei hätää vielä, mutta huomioithan kuitenkin viimeiset tilauspäivät, jotta ehdimme toimittamaan kaikki lahjat ajoissa.

Periaatteenamme on lähettää kaikki tilaukset tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Mikäli tilaus tehdään ennen klo 15, ja tuotteet ovat varastossamme, kerkeää lähetys saman päivän postitukseen. Jos tuotteet joudutaan keräämään myymälöistä, varaamme tähän yhden päivän. Pystymme pitämään lupauksemme 99% kaikista tilauksista. 

Vuosi 2020 on ollut kuitenkin varsin poikkeuksellinen, ja tilausmäärät verkkokaupoista ovat kasvaneet todella paljon. Tämän seurauksena Posti ja muut logistiikkayritykset ovat olleet kovilla. Varsinkin Black Friday -viikko oli todella ruuhkainen Postilla. Posti on kuitenkin toipunut ja kirinyt toimitukset ajalleen. Ainakin osittain. 

Viimeiset tilauspäivät ennen klo 15:

Posti Economy -kirje: torstai 17.12.
Posti Priority -kirje: perjantai 18.12.
Posti Pikkupaketti: perjantai 18.12.*
Posti Paketti Automaatti/Kotitoimitus: maanantai 21.12.
Matkahuolto Lähelle-paketti: maanantaina 21.12.

*) haja-asutusalueet toimitusaika voi poiketa

Postin ja Matkahuollon lähetyksiä voit seurata lähetysvahvistuksen mukana tulevalla seurantakoodilla Postin ja Matkahuollon sivuilta. Huomioithan, ettei kirjelähetyksillä ole seurantatunnusta. Suosittelemme myös OmaPosti (Google Play Store | Apple AppStore) sovelluksen lataamista, jolloin saat ilmoituksen suoraan puhelimeesi, kun lähetyksen tila muuttuu.

Aina kannattaa kuitenkin jättää hiukan pelivaraa viivästyksille. Huomioi myös, että jos tilaat lähetyksen Postin Automaattiin, ja Automaatti on täynnä, niin Posti toimittaa lähetyksen seuraavaksi lähimpään Postin pisteeseen. Tämä voi viivästyttää lähetystä päivällä.

 

Joulun odotusta!

Varastotontut

 Toimitusaika | Ninja.fi


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.