Vedenkestävät korut - kullatut teräskorut | Ninja.fi

Vedenkestävät korut - teräksiset ja titaaniset korut

KORUT TERÄKSESTÄ JA TITAANISTA

Ninjan titaanista ja kirurginteräksestä valmistetut korut ovat tyylikäs kokoelma klassisia koruja, joita voit käyttää joka päivä jokaisessa tilanteessa. Näitä koruja sinun ei tarvitse ottaa pois suihkuun mentäessä.

Korut ovat valmistettu titaanista (G23) ja kirurginteräksestä (316L). Molemmat materiaalit ovat allergisoimattomia, vedenkestäviä ja rasitusta kestäviä. Vahva materiaali on eduksia jokapäiväisessä käytössä. Pinnoitteet tehdään näihin materiaaleihin PVD-pinnoituksella. Tällä tapaa esimerkiksi 18k kultaiset korut kestävät hyvin käyttöä. PVD pinnoituksen ansiosta kullatut korut kestävät hyvin käyttöä ja vettä säilyttäen värinsä ja kiiltonsa. Teräksestä ja titaanista valmistetut tuotteet ovat vedenkestäviä, joten niitä ei tarvitse riisua pois käsiä pestäessä, suihkuun mentäessä, uidessa tai saunassa.

Kirurginteräksestä valmistettujen korujen edut:

  • Vedenkestävyys. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla koruilla voit ongelmitta käydä suihkussa, uimassa, saunassa ja pestä kädet. Jos teräs on pinnoitettu (kultaus) niin esimerkiksi suolavesi kuluttaa pinnoitetta nopeammin kuin makeavesi.
  • Vahva ja kestävä materiaali, joka kestää rasitusta erinomaisesti.
  • Hypoallerginen materiaali. Turvallinen käyttää.
  • Helppohoitoinen materiaali. Terästä ei tarvitse kiillottaa. Riittää kun puhdistat korun miedolla saippuavedellä ja huuhtelet sen.

Mitä kirurginteräs on?

Kirurginteräs (316L) on ruostumattoman teräksen yksi seosvariaatio. Se on erittäin vahva ja haponkestävä materiaali, mikä ei tummu tai kulu käytössä. Kirurginteräs on kolme kertaa hopeaa kovempi materiaali, mikä on huomattava etu ohuissa ja pienissä koruissa. Kirurginteräs soveltuu erittäin hyvin materiaaliksi lävistyskoruihin ja koruihin, koska siitä ei vapaudu vieraita aineita, jotka voisivat aiheuttaa ärsytystä tai allergisia reaktioita.

Mikä titaani on?

Titaani on kevyt mutta erittäin kestävä materiaali, jota käytetään laajalti koruissa sen erinomaisen korroosionkestävyyden ja hypoallergeenisten ominaisuuksien vuoksi. Titaani ei tummu eikä kulu käytössä, ja sen keveys tekee siitä miellyttävän käyttää myös suurikokoisissa koruissa. Titaanilla on huono lämmönjohtokyky, joten se ei kuumene saunassa tai kylmene talvella samalla tapaa kuin kirurginteräs. Titaani on ihanteellinen valinta erityisesti niille, joilla on herkkä iho.

Mikä on PVD-pinnoite?

Teräs- ja titaanikorumme ovat PVD menetelmällä pinnoitettuja, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. PVD menetelmällä teräksen ja titaanin pintaan saadaan erittäin kestävä 18k kultaus ja musta väri.


Jätä kommentti

Huomio, kommentit täytyy hyväksyä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.