Joulun toimitusajat 2023 | Ninja.fi

Joulun tärkeät päivät! Tilaa viimeistään...

Joulun tärkeät päivät! Tilaa viimeistään...

Joulun taika on jälleen käsillä, ja joululahjojen hankkiminen verkkokaupoista on yhä suositumpaa kuin koskaan. Mutta ennen kuin sukellat ostosten maailmaan, on tärkeää tietää viimeisimmät päivät, jolloin voit tilata lahjat ja varmistaa, että ne saapuvat ajoissa. Tässä meidän ohjeemme viimeisistä joululahjojen lähetyspäivistä eri kuljetusvaihtoehtojen kautta:

Posti:

  • Kotimaan Pikkupaketti (XXS): torstai 14.12.
  • Kotimaan paketit (ei Pikkupaketti):  keskiviikko 20.12.
  • Emme suosittele Posti Priority -kirjetoimituksia joululahjoihin.

Matkahuolto:

  • Kotimaan paketit: keskiviikko 20.12.
  • Kotijakelupaketit: tiistai 19.12.

On tärkeää muistaa, että tilauksesi on tehtävä viimeistään mainittuna päivänä ennen kello 12:ta, jotta voimme taata sen saapumisen ajoissa. Kuitenkin suosittelemme jättämään tilauksesi meille edes päivää aikaisemmin, jotta varastomme ehtii käsitellä ne huolellisesti.

Lopuksi, jos et ole vielä löytänyt täydellistä lahjaa, älä unohda mahdollisuutta antaa lahjakortti. Voit tilata sen suoraan sähköpostiin, jopa viime hetkillä ennen jouluaattoa! Se on nopea ja vaivaton tapa ilahduttaa läheisiäsi lahjavalinnan suhteen.

Joten älä jää viime hetken kiireeseen! Tee tilauksesi ajoissa ja varmista, että joululahjat saapuvat perille juuri oikeaan aikaan, niin voit nauttia rauhallisista ja iloisista jouluhetkistä perheesi ja ystäviesi kanssa.

Hyvää joulua! 🎁🎅🎄


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.