Lakon vaikutukset verkkokaupan tilauksiin 1.-2.2.2024

Lakon vaikutukset verkkokaupan tilauksiin 1.-2.2.2024

Tiedämme, että lakot saattavat kuulostaa hieman pelottavilta erityisesti, kun odotat innolla uusien ostostesi saapumista. Haluamme kuitenkin rauhoittaa mieltänne ja kertoa, miten meidän verkkokauppamme toimii lakon keskellä 1.-2. helmikuuta.

Ensimmäiseksi haluamme sanoa, että meidän verkkokauppa toimii ihan normaalisti lakon aikana. Kaikki tilaukset pakataan ja lähetetään matkaan samalla huolella ja rakkaudella kuin aina. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiinne normaalisti.

Mutta, ja tässä tulee se iso mutta, vaikka me saamme pakettisi matkaan, ne eivät valitettavasti liiku mihinkään lakon aikana. Tämä tarkoittaa, että vaikka teemme osamme, paketit jäävät odottamaan, että lakko päättyy. Ja kun homma taas käynnistyy, on odotettavissa, että pakettisuma on melkoinen. Arvioimme, että pakettien matka voi venyä 3-4 arkipäivällä normaalia pidemmäksi. Pieni kärsivällisyyden testi siis kaikille!

PÄIVITYS: Lakolla ei ole vaikutusta Matkahuollon toimitapoihin! 

Jos paketin odottelu ahdistaa liikaa, muistutamme, että kaikki kivijalkamyymälämme palvelevat normaalisti. Tervetuloa moikkaamaan!

Jos kalenterissasi on jotain spesiaalia, kuten vanhojentanssit, ja tarvitset tilauksesi just silloin, suosittelemme valitsemaan pakettitoimituksen ja tekemään tilauksen ajoissa ennen lakon alkua. Näin varmistat, että olet valmis juhlimaan tyylillä!

Tiedämme, että tällainen voi olla vähän turhauttavaa, ja pahoittelemme mahdollisia harmeja, joita lakko aiheuttaa. Jos on kysyttävää tai tarvitset apua, pistä viestiä. Kiitos, että olet kärsivällinen ja ymmärtäväinen. 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.