Kasvomaski suositukset eivät muuttuneet!

Kasvomaski suositukset eivät muuttuneet!

Kasvomaski suositukset eivät muuttuneet!

Vaikka mediassa paljon puhuttiin hallituksen tiukentavan kasvomaski suositusta niin näin ei kuitenkaan käynyt. Suomessa on edelleen vahva suositus kasvomaskin käytöstä julkisissa tiloissa. 

Tutkimustuloksia on julkaistu jatkuvasti suuntaan kuin toiseen, välillä ne ovat haitaksi välittä ne pelastavat maailman. Suosituksia annetaan kuitenkin tietyin perustein, yleensä ne eivät ole kovin hepposia vaan taustalla on tutkimustuloksia ja asiantuntijoiden arvioita. Ilman parempaa tietoa on hyvä luottaa valtion antaman suositukseen.

Eräissä maissa ja tai niiden osavaltioissa on määrätty tiukempiakin suosituksia, mutta on syytä huomata, että näissä maissa tautitilanne on huomattavasti Suomen tilannetta vakavampi ja virusmutaatioiden levinneisyys suurempaa. Tämä voi olla edessä meilläkin, jos emme huolehdi turvallisuudesta nyt.

Asiakkaidemme toiveista olemme nyt lisänneet valikoimiimme FFP2 maskeja. Myymme näitä yksittäin ja 50kpl paketeissa. Myymämme maskit valmistetaan Italiassa ja ne ovat, niin kuin pitääkin, CE hyväksyttyjä. 

 

Lisätehoa kangasmaskeista!

Lähes kaikissa myymissämme kangasmaskeissa on tasku, jonka sisään suosittelemme aina suodatinta. Valikoimistamme löydät kahta erillaista suodatinta TNT suodattimia sekä Aktiivihiilisuodattimia. TNT suodattimet ova Italiassa propypropeenista valmistettuja leikattavia filttereitä. Ne kestävät muutaman pesun, mutta suosittelemme niiden käyttämistä vain kertaalleen. Aktiivihiilisuodattimet ovat huomattavasti TNT filteriä paksumia viisikerroksisia suodattimia. Näissä keskimmäisenä kankaana on aktiivihiilikangas ja sen molemmilla puolilla mikrokuitukangas. Uloimpana kerroksena molemmilla puolilla on vielä erillinen kuitukangas.


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.